idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

Snart !

Kategori: Allmänt



Har om ynka 26 dagar klarat av något som varit det värsta jag gjort i hela mitt liv ! Att vara nanny och samtidigt bo hon familjen man jobbar åt. Det är ett glorifierat slavarbete för man har aldrig något att säga till om och gör man det blir dom helt ställda. Men samtidigt är det heeeeelt okej för dom att rota runt på mitt rum och se vad som hittas. Igår fick jag tillexempel inte ha min vattenflaska och mina vattenkastanjer kvar på mitt rum. Eftersom pappan i familjen antog att dom tillhörde familjen. 

Har ALDRIG sett dem köpa vattenkastanjer, och han borde veta, det är ju för fan han som handlar maten.

Nä jag är så förbannat jävla trött på detta. Blir ju helt deprimerad, fy vad jag längtar hem.


Men det är inte bara kaos, har haft helt underbara dager med helt fantastiska nya vänner också såklart. Och upptäckt Whistler, som jag trodde var inte alls så stort och fint som jag hade hört. Trodde det mest var över-hypeat. Tji fick jag, hur underbart som helst! Men mer om Whistler någon annan gång, troligtvis i nästa vår.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska försöka lata mig tills mamman o barnen kommer hem, så jävla smart av henne o ta hem 4 ungar på playdate. Om jag tänker bry mig om dom? HAHA SKULLE INTE TRO DET, JAG HATAR BARN !

 

Whistler <3