idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

Allting kommer bli bra igen

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit i Kanada i en hel vecka !

Fuck yeah, har sökt jobb hela dagen. Eller okej, i typ 2 timmar, men det finns inte så mycket mer här. Jag menar stan består av ca 200 meter gata med lite affärer. Men det gör inget, för det är super mysigt !
Tror att jag kanske får jobb på ett bageri här, men vet inte. Bageriet är som på Maxi hemma ungefär, så det ligger inne i en stor mataffär. Så får säkert jobba med lite annat också. OM jag får jobbet alltså.

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, antingen utgång, eftersom det är lill-lördag, woop woopp. Försökter införa konceptet här, det går väl sådär.
Eller så är det tjej-kväll, men har inte hört något från Emma eller Jessica än. Och antagligen utgång efter det, ähäh. blir nog utgång hur vi än gör.

Nu ska vi se film och jag ska messa Jessica.






Ska nu droppa en nyhet...







Jag kommer inte hem i Mars, jag kommer stanna tills nästa höst








Peace out peepz

Vous êtes mon jouet

Kategori: Allmänt

HAHAHAHAAAH , jag har inget vettigt att tillägga till idag egentligen.

Förutom att vi köpt en bil, en Van. Det ska bli nice, nu kommer vi äntligen kunna ta oss upp till backen utan att behöva lifta var eviga dag. Och vi kommer slippa lifta med skidor och snowboard och hela alltet.
Tummen upp så att säga.


Jaa nää, men vi har fått igång värmen i huset i alla fall, nu är det beboligt inomhus igen, förut så var det nästan varmare att vara ute än inne. Nu är det inte så, det har snöat i ca 5 timmar. Och de e nice.
Däremot så har internet inte kommit tillbaka, det stör mig det stör alla tror jag.
Så istället för att surfa runt i cyberspace hela dagen har jag och Malin blingat våra naglar och lekt med nagellack i vatten. Konst.

Nu ser mina naglar ut som om dom kom direkt från en Thailändsk mobil-skals fabrik. Fuck yeah. Ska ha så tills de trillar av, troligtvis imorgon eftersom jag köpte sakerna på en affär där allt kostade 1 dollar, men man fick 120 så diamanter. Kvalité inte kvantitet säger jag bara, eller hur var det nu, *fnizz.*

Undrar hur länge jag ska heta Idaho, kanske veckan ut, det var ganska kul, ingen tror på mig. Tills jag berättade :

Att Ida är ett vanligt svenskt namn och min pappa reste mycket innan jag föddes och han tyckte om USA så mycket, och där finns det ju en stat som heter Idaho. Och då tänkte pappa att han slår ihop ett fint svenskt namn med en stat i USA, och då finns ju redan Idaho, så då blev det det. Och här har ni mig !

I Fernie är mitt namn Idaho. I en vecka till i alla fall, om jag orkar. öhö

Det börjar bli farligt rastlöst för min del att sitta fast i vårat hus såhär, måste skaffa jobb och liftkort ytterst snarast för att börja stimulera min överaktiva hjärna.
Jobba mornar och åka på dagarna skulle vara mitt ultimata, men även att jobba 3-4 dagar i veckan och vara ledig och åka resten vore nice.




Hippety hoppety, I don't miss you rävbur. Put on your speedboots because London is calling for us Kings & Queens. Ugly girls and Hip teens that doesn't wear blue jeans do party whit their pain and you should kiss that grrrl, she's a machine !
You will be popular, and big in japan and start wearing purple. I don't wanna be the one that has to say : Hate to say I told you so, you MF.




Peace out peepz

Wildcat

Kategori: Allmänt

Har haft det lite svårt med Internet, el och värme här i huset nu ett par dagar. Sen strömavbrottet som var i förrgår har inget riktigt funkat som det ska, just nu sitter jag och tjuv-surfar på ett motells trådlösa internet eftersom vårat krachat totalt. Var och betalade lite hyra och sånt idag och passade på att prata med hyresvärdarna om internet, dom skulle fixa det men vi vet inte när.
Ska ladda upp en film på när det "brann" i elledningarna här utanför lite senare, men Malin har den på sin mobil så måste vänta tills hon kommer hem.

Igår hyrde jag, Malin och Matte en bil för att åka och fixa våra SIN-nummer, var en rolig roadtrip. Hittade Ingången till Harry Potters värld och Hogwarts i ett av bergen ! Det ni!

Och igår var jag på Dodgeball, så himla kul ! Ett av mina bästa beslut i år att gå dit, sen gratis öl på The Pub och efter det drog vi vidare för lite dubstep/drum'n bass på Royal! Fett kul, ska nog köra det som standard på måndagar.
(Händer mycket som är heeelt fukked upp här just nu, allt är baaraa galet ! GALET KUL)

Jag känner mig lite tom i huvudet just nu, kanske för att det inte gick och sova inatt, låg och skakade (bokstavligen) under täcket, i mjukisbyxor, tjocktröja och tjocka strumpor. Kan även vara så att jag känner mig tom för att jag är lite bakiz. Men jag vet inte. eheh.


Nu laddar jag upp massa bilder på facebook istället för här för det går förjävla långsamt när internet inte funkar som det ska, enjoy.




Med tanken på kylan som råder i detta hushåll så kan jag ju tänka tillbaka på sommaren -10 och Peace and Love när det var sinnessjukt varmt istället.


Skrik och Panik

Kategori: Allmänt

Har lite bråttom bort till dodgeboll-matchen, men tänkte att det spelar ju egentligen ingen roll om jag bloggar nu eller om två timmar eftersom hela Sverige ligger o sover ändå. 

Klockan är kvart i sju här och antagligen typ kvart i tre hemma.

Ska skriva om hela min, Malins och Mathias resa till Cranbrook och alla bilder och kommentarer jag kan komma på ,
ska även berätta om när hela kvarteret släcktes ner och om hur det brann. 


To be continued....



Peace out peepz

Where is my mind

Kategori: Allmänt

Nä alltså idag är en död dag. Riktigt, död söndag, vädret är dåligt, jag har inte fått något mejl, det är kallt i huset och det enda vi gör just nu är att skypea, lyssna på musik och förfina våra cvn.


Men när det är sånahär dagar så har jag en mapp med massa roliga bilder som jag kollar på, så ska lägga upp mina absoluta favoritbilder som jag altid skrattar asmycket åt.










hihihihihihihihihi lol


Nu ska jag fundera ut något meningsfullt att fylla resten av denna dag med, kanske gå och kolla vilken bil som är coolast som vi ska hyra imorgon, eller bygga en snögubbe. Båda två är ungefär lika meningsfulla händelser.



Peace out peepz




13:40 -  Nu kom resten av hushållet hem och eftersom det är 1a advent så ska vi fira det med öl ikväll.

Life/Universe

Kategori: Allmänt

Igår åt vi på ett ställe vi inte kommer äta på igen, Boston Pizza. Wold famous my ass ! Inte gott och inte värt pengarna, men för att citera Patric: "Ida, hur känns det att vara den enda som gjorde det smarta valet att inte äta här."

Och det kändes bra. Sparade ju liksom typ 120 kr. Åt potatisgratäng hemma nämligen.

Jag måste bli bättre på att ha med mig kameran också känner jag, har inte tagit så mycket bilder nu de senaste dagarna, kanske för att jag haft annat för mig.

Imorgon ska vi hyra bil för att ta oss till Cranbrook.
Lista på varför Cranbrook är bättre än Fernie:
  • Man kan fixa SIN-nummer där
  • Maten är ungefär hälften så dyr (så imorgon ska vi handla för ungefär ett halvår framåt)
  • Dollarstore finns där

Men sen var det nog inget mer för Cranbrook är en såndär grå stad har jag hört, lite som Manchester. Grå och tråkig utan karaktär.
Fernie har på sin main street ett western-tema, eller det ser ut som det i alla fall. Så det är supermysigt.
Ska fota, när jag kommer ihåg.

Och dom har inte hört av sig från backen om jobbet än, FML. Men jag ska nog mejla upp till dom sen framåt lunch och se vad dom säger.



















Peace out peepz

It's Caturday !

Kategori: Allmänt

Det som jag trodde var en inbrottstjuv visade sig bara vara mattias som försökte komma in eftersom han inte hade någon nyckel, så det var han som lämnat alla dörrar öppna, trampat runt på baksidan och klättrat in genom fönstret.

Phew.

Vi ska tydligen äta pizza idag, jag äter bara pizza om den är som den är hemma. Annars får det nog vara för min del. Jag har verkligen bara degat sönder idag, var uppe på Day Loge ett tag och kollade när Malin jobbade, samt hälsade på Emma och Jessika och det gänget. Men sen har jag bara suttit i soffan o kollat på Harry Potter.
Jävla bra kille den där Harry.

Såg ett ascoolt moln idag, hade tyvärr ingen kamera med mig men om ni tänker er en sjukt stor våg, typ en tsunamiväg som är på väg neråt, så såg det ut över ett av bergen! 
Naturen i Fernie är inte av denna värld.

Idag har jag liftat för första gången helt själv, lite läskigt. Fick åka med två jättegullga killar, Matt och Paul tror jag dom hette. Världens största bil! Nästan så jag blev höjdrädd.

Jag hoppas att jag kan ta mig till backen och åka imorgon, Malin är ledig så det blir lektioner hela dagen.


Är deppig också, har inte fått svar på jobbet än, fasten jag skulle fått det idag. Så utgår från att jag inte fått nått och börjar söka andra jobb nere i byn imorgon. Om nått är öppet dvs, det är ju söndag. Annars blir det på måndag.


True story



Jag vill ju ha jobbet !
Grumpy girl is grumpy.





Peace out Peepz

Tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Malin jobbar, Matte jobbar, Patric jobbar och de andra två är väl i någon snödriva någonstans på berget.

Gaaaaaah jag har så tråkigt, har städat hela huset...eh okej, köket och alla 3 toaletter.

När jag kom hem förut idag så var ytterdörren olåst, till min förvåning, fö klockan var inte mer än 12. Trodde inte Beppo och Jesper skulle vara hemma så tidigt, det var dom ju inte heller. Så alltså: ingen är/har varit hemma föra mig. Varför var då dörren olåst?

Ytterligare konstigt: Bakdörren ut till baksidan var också öppen och det är fotspår på baksidan och så ligger det en grön träpinne på marken, jätteskumt. Blev lite rädd för det sista jag gjorde innan vi gick var att kolla så att baksidan var låst.
Även persiennen uppe på mitt rum hade ramlat ner, someone is messing with us. Eller...




hmm...




LITE MER KVALITETS HUMOR !

Boooyaaa

Kategori: Allmänt

Hej hopp och god morgon, klockan är två minuter över åtta och detta är Ida med den senaste rapporten från Fernie - British Columbia i Kanada.

I skrivande stund ligger jag i sängen och lyssnar på hur det bullrar utanför. Dom håller på att spränga bort laviner, det är tufft att se när lavinerna släpper - fast på håll helst.

I Torsdags var hela lilla kollektivfamiljen ute och drack öl tillsammans med resten av Svenskarna som bor här. Det var helt awesome, var på the Pub och spelade biljard, sedan gick vi vidare till ett nyöppnat ställe som hette Royal. Kul där med faktiskt, och killarna som spelade på scen var sjukt bra. En mix av Maskinen och SMK, samtidigt. sjukt nice.
Och efter öl o sånt så blir man, som ni alla vet, lite trött. Så valde att ligga i soffan och sen åka upp till anläggningen istället för att skriva igår.

Och att åka upp till anläggningen tror jag var min smartaste idé i år.
Har ju nämligen sökt jobb där och jag vill ju verkligen ha det, så jag åkte dit, presenterade mig o sa att jag hade sökt jobb och så. 
Och visst visste dom vem jag var ! "Ida Ekenberg, klart vi känner igen dig. Det var du som stod med dina två hästar i din ansökningsvideo, åååh dom var så söta"

Boooyaaah! Tror att jag har jobbet säkrat, skulle får veta idag.

Jag har hittat ett par jättefina goggels som jag vill ha av hela mitt hjärta, men dom får jag köpa när första lönen kommer och inte nu, för dom kostar 154 CAD.

Igår fixade jag även så att mitt kanadensiska telefonnummer funkar så nu behöver inte mamma, men framförallt pappa oroa sig för att behöva bli bankrutt på att jag smsar med Sverige telefonen.
Pappa: jag smsar INTE med Sverige telefonen
Det är lite konstigt här i Kanada med telefoner, man betala för att skicka sms, som vanligt. Men man betalar även för att ta emot...
Men det är gratis att ringa till alla med samma abonnemang, i Sverige är jag ju van vid att det är tvärt om, gratis sms. Eller ja oftast är det väl så i alla fall.

Idag ska Malin och Patric och Matte jobba, Jesper och Beppo ska ut och klättra i berg för att sen åka ner. Jag kommer vara helt ensam hela dagen :(
Ska nog ringa emma o se vad hon har för sig.



Jag kan inte komma på så mycket mer att säga nu mer än att jag saknar alla er där hemma förbannat sjukt mycket, önskar jag kunde transportera hit er.




Utsikt från backen


Utsikt från backen, om jag inte har helt fel så kallas det där berget för "Cedar Bowl", eller guldfiskskålan för att det ser ut som en skål, ehe.


HUMOR AV KVALITÉ !




Peace out peepz

2 för 6

Kategori: Allmänt

Hej hej hej. Jag har ont i magen.


Idag har jag köpt en mobiltelefon och ett kanadensiskt telefonnummer, mobilen var den biligaste och är från 1765 och av märket Samsung så känner inte att det är något vidare värst coolt att ta kort på. Däremot har jag lite andra roliga kort att visa.

Hur som helst, när vi var på väg till mataffären för att köpa telefoner så började det smälla högt som fan uppe i bergen. Vi insåg ganska snabbt att de höll på att spränga bort laviner till öppningveckan. Rätt kul o se faktiskt, stora snömoln som vällde ner för sluttningarna. 

När Malin var på sin informationsdag på jobbet på skidorten så berättade dom att det är relativ hög lavinrisk överallt här, även i gröna backar, iich.
Men jag tror inte det är någon större fara egentligen, det är säker bara så att dom måste säga så för att annars kan dom bli stämda eller nått. Kanada är nog inte helt olikt USA på det sättet.

Nu råslappar jag och Malin på mitt rum innan middagen, som idag består av hamburgare. Och vi ska laga den. Kan inte bli annat än perfekt, då vi gjort ett par tusen hamburgare denna sommar. Hihu.

Har inte fått svar från jobbet jag sökte än, ALLA HÅLLER TUMMARNA OCH BER EN BÖN FÖR ATT JAG FÅR ETT BRA SVAR IMORGON, CAPISH?!




Grannarna...Ska ut o fota dom nu i mörkret också, kommer nog bli bländad.
(Det är alltså julbelysning, allt som ser mer eller mindre onormalt ut är någon form av lys-anordning)


Om man vill det så...HAHA
Lokala skatehallen, det var det och ungefär lika mycket åt andra hållet, mindre skateställe får man nog leta länge efter.





Peace out peepz

Nervös

Kategori: Allmänt

God morgon, eller snarare god middag. Har precis ätit frukost och sitter och täker på allt jag behöver fixa, det är inte så mycket men det är lite omständigt.

  • Fixa SIN (Social Insurance Number) dvs ett kanadensiskt personnummer
  • Ett bankkonto här
  • Dela ut CV+Personligt brev i stan

För att fixa SIN måste man åka till Caranbrook, en stad som ligger ca 1,5 h härifrån. Dit åker man med pensionärernas medicinbuss. Och det är helt enkelt en buss som pensionärerna tar dit för att dom ska kunna hämta ut sina nödvändiga mediciner eftersom apoteket inte här tillhanahåller det dom behöver, om jag fattat rätt.
Först när jag fixat det kan jag få ett bankkonto, och det vore bra för om jag får ett jobb så krävs det att jag har en kanadensisk bank, dock går bara bussen på onsdagar och fredagar, så imorgon blir det busstur med gamlingarna.

Just nu sitter jag också och väntar spänt på att få svar från Ferni Alpine Ski Resort, dom kollar alla ansökningarna på torsdagar, vilket är idag. Så förhoppningsvis får jag svar imorgon. Och hoppas hoppas hoppas att jag får det. 

På skidorten tjänar man lite sämre än i stan, men man får liftkortet gratis, och det är vär 10 000 så det skulle vara väldigt bra för min ekonomi.

Det blev aldrig utgång igår föör jag tror vi fortfarande är lite jetlaggade, kroppen är fortfarande inställd på Sverige-tid trots att dygnsrytmen har blivit Kanada-tid. De andra som bor här sa att de hade jetlag i ca 4 dagar. Så snart är det väl klart.

Ikväll blir det ialla fall hockey med våra svenska vänner och det lokala laget - ghostriders.


Peace out peepz

Att handla i Fernie

Kategori: Allmänt

Nu ska det bloggas, oj vad det ska bloggas och oj vad jag ska lägga upp bilder.

Vi har idag spenderat tid på att gå till mataffärer och systembolaget, samt blivit bjudna på middag hos random dam i mataffären.
Vi gick först till en mataffär jag tyvärr inte minns namnet på för att inhandla simkort och kanadensiska telefonnummer, det gick sådär. När vi skulle registrera oss så tog det typ 30 min eller mer per person att göra det, och när vi trodde vi hade gjort det, så visade det sig att vi inte hade det. (Nu sitter vi i vardagsrummet och försöker fixa det via internet istället)

Sen valde vi att istället gå till mataffären overweight, det var kul och vi handlade mat för 244 dollar. Utanför affären kommer en dam fram och frågar oss om vi är från Sydamerika (?). Nää från Sverige svarar vi och hon blir jätteförvånad eller glad kanske. Intresserad är nog mera rätt ord. Det slutar med att vi står och pratar med henne ett tag och blir bjudna på middag hem till henne, om vi fattade rätt så är hennes man kock och var ledig imorgon. Hon sa också att hon åt mediciner och hon verkade lite allmänt virrig så vi får se, men vi ska mejla henne imorgon. Kan bli kul och intressant.

Nu sitter vi hemma som sagt, ska snart laga familjemiddag och sen blir det nog lite öl på den lokale puben :)
Tror också att det spökar här för lysen tänds lite som dom vill och i mitt rum så fladdrade persiennerna imorse, akn ju varit vinden, men fönstret var inte öppet. Jaja, kommer med mer spökinfo om det skulle vara så ^^


Nu till det roligaste, alla bilderna, glömde tyvärr min kamera hemma så det fick bli mobilen. Lite halvkass kvalité, men tror ni kan leva med det.



Vanlig paprika (gul) VS genmodifierad gigant (grön)



Potatis VS genmoifierad gul lök 


Lösgodis i Kanada, dock kostar det olika beroende på vad för godis man väljer
Så man får ta olika påsar till alla olika sorter man vill ha.


Troligtvis en vanlig läskburk VS vanlig redbull burk


Vanligt flingpaket VS GIGANTISKT cornflakespaket (det går att ställa 4 vanliga flingpaket på bredden brevid det stora)


Liten pepsi VS big DrPepper


Ett smörpaket...


Fina korridorer och så i mataffärerna :)


Köpte havregryn till hela kollektivet, så nu ska vi äta gröt varje dag. (Den som vill skicka lingonsylt till våran gröt får gärna göra det)


Tror att detta är popcorn med polkagrissmak


Nu orkar jag inte mer, är trött och ska dricka lite vin. Sen ska vi ner till stan och möta upp några vänner :)


Peace out peepz

Okej

Kategori: Allmänt

Okej, japp sådär nu ska allt jag skriver tydligen kunna komma upp på facebook. Och det kan ju vara kul.

Nu ska jag gå på shopping och sightseeing i downtown Fernie.



Peace out peepz

provar lite bara eheh

Kategori: Allmänt

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3217124/idaekenberg?claim=h8caagfq9e8">Jag var ju bara tvungen att prova, fast egentligen har jag ingen aning om vad jag gör</a>

God morgon

Kategori: Allmänt

Nu har jag sovit i 12 timmar, det var skönt. Och jag är inte jetlaggad längre.
Dock är jag lite ledsen, det har nämligen regnat konstant sen vi kom hit så typ all snö är borta.
Men på söndag har jag för mig att det skulle bli kallare och det ska komma mellan 5-10 cm snö :) Hoppas det fortsätter så efter söndag, jag har ju inte ens packat upp min snowboard än. Haha

Nu ända sen jag vaknade har jag suttit och filat på min video och sökt jobb, eller jag har kollat runt på jobb. Men jag vill verkligen mest ha jobb På Fernie Alpine Ski Resort, både Malin o Mathias har jobb där. Vore dreamteam om vi alla tre kunde jobba tillsammans. ALLA SKA HÅLLA TUMMARNA FÖR DET!


Nu ska jag snart ta mig ut i regnet tillsammans med Jesper och Patric och köpa en mobil eller ett kanadensiskt kontantkort, är ju himla dyrt att hålla på och smsa varandra med våra svenska telefoner. Vi ska nog också gå förbi mataffären, har hört att alla frukter och grönsaker är baoutastora här, ska fota och visa.
Nord Amerika - the home of genmodefiering.






Nuff said om vädret här just nu





Peace out peepz



Update

Kategori: Allmänt

Idag när vi i godan ro (oj vad jag ville skriva grodan ro egentligen !) satt med våra datorer i dog strömmen, faktiskt i hela byn.  Vi fick roa oss med ett hederligt kortspel istället för med våra high-tec laptops...

Det tog inte så lång tid att få tillbaka strömmen men vi trodde först att det var el-bolaget som stängt av elen för att vi inte betalat räkningen ännu.
Dock fick vi veta att det är livsfarligt om dom skulle stänga av utan förvarning eftersom det kan bli så pass kallt här att man kan frysa ihjäl inomhus. Men nu har vi el och värme så vi kommer inte dö, och räkningen, ja den är betald.

Vi hade planer på att gå till stan ikväll men eftersom vi är rätt döda efter resan och lite jetlaggade så känns det mycket mera lockande att sova, så det är nog det jag kommer göra nu.

Bilderna på huset kommer imorgon när det är bättre ljus här, och inte supermörkt.


Klockan är kvart över 8 på kvällen här och nu ska jag som sagt sova, god natt !


Peace out peepz



När uttrar sover i vattnet håller dom varandra i tassarna
för att inte flyta bort från varandra. Uttrar alltså <3

Hej Fernie!

Kategori: Allmänt

Äntligen ! Verkligen världens största äntligen, efter 9 timmar i taxi är vi framme i vårat fina kollektiv i Fernie, vi har fått duscha, borsta tänderna och ska få mat. Saker som vi saknat de senaste typ 32 timmarna. 

Jag har inte så mycket mer att säga nu, ska fota huset och stan lite senare sen och lägga upp så alla som bryr sig får se hur det ser ut här :)

Klockan är för övrigt kvart i 11 på förmiddagen här.

Peace out peepz 




Morgonlan med kollektivfamiljen i Fernie

Morgonlan med kollektivfamiljen

Har rest i tiden fram och tillbaka

Kategori: Allmänt

Japp så är det, har åkt fram och tillbaka, (fast mest fram än så länge) eller bakåt, beroende på hur man ser det. Har åkt Stockholm - Island och nu sitter jag med Malin och Mathias och våran resbuddy och nyfunna vän Emma på Seattles flygplats och njuter av Facebook, internet och Spotify.
.
.
.
Jag funderade först på om jag skulle ha e resdagbok, men PALLA krångla, så den som är intresserad av vad jag gör i Kanada kan ju kolla här, typ varje dag, för nu ska jag bli bloggdrottning ! ehe.
Skiter i det här nu, det är fan svårt att blogga, god morgon Sverige, God Natt från Ida.
Nu ska jag åka till Calgary.
.
.
PUZZ

livet

Kategori: Allmänt

äter torr bulle och sköljer ner med mjölk...mmm the taste of beeing a pensionär later in life



ska nog gå och köpa lite bridgeblandning imorgon och mumsa på medans jag tittar på "året med kungafamiljen".

eh ah fast nej

Kategori: Allmänt

Ja, nä de här med blogg är inte min grej, jag har inte diciplinen eller lusten att skriva ner mer eller mindre meningslösa händelser.
Men skulle ju blogga om de här sakerna jag får testa via smartson, så gör väl det.
Värmeskyddet: Det funkar bra, som vilket värmeskydd som helst, luktar gott.
Vaxet: Är lite besviken, trodde det skulle vara bättre, det kanske är bättre på kort hår. Jag hade hoppats att det skulle kunna ge mitt långa hår lite av en "dust it-effekt".
.
.
.
jaja, nu måste jag packa klart allt, sitter och funderar på vad min Kanada-blogg ska heta
Konstverk gjort i paint.
Jag och Malin i Kanada

Hype

Kategori: Allmänt

Alltså, ångest inför att blogga. Det känns så jävla mysko att sitta här. Men nu gör jag det och lär väl fortsätta med det.

Fick mina saker från HYPE by MOOD som jag ska prova, ett värmeskydd-spray och ett wax.
Spännande o se om vaxet funkar i mitt långa hår.

Har en hel del saker att fixa, måste fixa tillstånd för att ha mina mediciner med in i Kanada, skaffa bubbelplast för att slå in snowboarden och hjälmen i på flyget.
Håller också på att fixa mina spotify offline-listor till flygresan, lär ju behövas en hel del musik. ehe


Jag vet fortfarande inte om jag ska blogga om Kanadaresan här eller på resdagboken. Det känns roligare och blogga om det på resdagboken, har så många kompisar som är ute o reser dom bloggar där, och vem vet man kanske stöter på nån från Sverige som också är i Kanada. Världen är ju ändå jävligt liten.

Mitt hem de kommande 6 månaderna

Testa, blogga, resa, Kanada.

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skaffar en blogg, för att få prova grejer från smartson.se så måste jag blogga om det, och det planerar jag att göra. Med glädje!
Tänker också brutalblogga om min Kanadaresa, fast kanske inte här. Någon annanstans, om jag orkar...