idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

999

Kategori: Allmänt




Ja jag var bara tvungen.







Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.




Over and out

Blogga

Kategori: Allmänt



Tänkte skriva massa men jag är för mätt för att tänka. Makaroner till frukost, yumm...eller.

Sitter i min soffa och kolla på Dr. Phil, eh. Av alla 60 tv-kanaler vi har här är det, det enda att titta på just nu. Det är inte ens kul.
Handlar om en kille som påstår att han blev våldtagen av sin flickvän för att hon ville ha barn. Om jag fattat rätt. Mendans hon påstår motsatsen, att dom ville ha barn. Men eftersom han blev våldtagen vägrar han betala "child-support", fråga mig inte. Det är som sagt inte ens kul

Finns ju alltid Jerry Springer eller Rachel Ray att kolla på i och för sig, men ett program där hillbillys slåss eller en klämkäck brud lagar mat lockar inte mig. 

Ska försöka hitta nått annat att kolla på.

JAAAA, hittade Kitchen Nightmares nu, gillar Gordon Ramsey, jag tycker han är rolig, fniss.


Har stora förväntningar och förhoppningar på mig själv denna sommar. Jag ska försöka bli vuxen nu.
Resultat återstår att se i slutet på Augusti, men förändring står på schemat.

Måste även försöka fundera ut vad jag vill bli när jag blir stor, jag skrev nått om TUL i ett inlägg för några dagar sen. Känns fortfarande rätt. Men nån gång måste man väl bli något riktigt.

Fast äh, först ska jag bli vuxen, sen ska jag börja jobba - på riktigt jobb.












Ajöken





karate....hehe

Kategori: Allmänt











tjarråå

Bra liv

Kategori: Allmänt



Idag fick jag ett boende i Stockholm, fan vad skönt det känns. Ett rum i radhus i Segeltorp. Kanonbra ! Ett par kilometer mer ocentralt än vad jag varit van vid de senaste 2 sommrarna, men det känns perfekt och jättebra. Rummet ser bra ut och resten av huset med för den delen. Det kommer vara jag och 2 andra tjejer som bor där. Blir nog toppen.

Och kan nog inte komma lägra i hyra än 2500 / månad, haaaa vad tycker ni om det va. Bra pris.



Och jag tror med 99,9 % säkerhet att jag åker tillbaka hit till Kanada efter sommaren. Det är det jag vill, vill nog egentligen göra som Emilie (en tjej jag jobbade med) och leva TUL (the unemployed life), egentligen borde man skaffa utbildning och familj och sånt. Men nja, jag vet inte det jag. Kanske borde jag bli hippie på heltid, åka dit vägen svänger. Det kanske inte funkar, men det finns för mycket värld och för mycket människor i denna värld för att inte upptäcka det och dem. Så tänker försöka så mycket det går.

Kanske kan jag bli en stor res-bloggare eller nått sånt och få pengar på det, inte vet jag. VovveVillaVolvo livet är inget för mig de närmaste åren i alla fall. 


Måste också säga att när man väl tagit steget över atlanten så är det inte svårt att göra det en gång till. 










Peace out peepz

Adrian Lux feat. J.Berg - All I ever wanted <3

Kategori: Allmänt






















.

Overdriveeeee !!!

Kategori: Allmänt



Kissar på mig Kissar på mig Kissar på mig...aaaah måste gå på toa...!! Nehe inte nu heller, är på gränsen till att få urinvägsinfektion hörrni, hur fint är inte det, äter tranbär som om det gällde livet och dricker ofantligt mycket vatten. Nej jag går fan inte till doktorn en gång till här, det får vara nog, hurmorskurerna får hjälpa denna gång.

Annars fyller fernies skidbacke 50 år denna helg och det firas med fest, eller ja nån form av fest på stan i alla fall. Får se hur jag gör med den saken, för imorgon är det annan typ av fest, hemmafest. Med temat: drink. Dvs klä ut dig till en drink.

Tänkte vara en Alaska Ice Tea
Den innehåller:
2 cl Gin
2 cl Vodka
2 cl ljus Rom
2 cl Cointrreau
2 cl Bols Blue

Så nu vet ni det om ni vill göra en Alaska Ice Tea



Resultat får ni se imorgon för orkar inte klä upp mig nu, ligger i långkallingar och tjocktröja i sängen..så nä, drinkoutfit imorgon. 












Peace out peepz

In the navy - not hihi

Kategori: Allmänt





läser man om village people på Wikipedia så anser wikipedia att man lika bra kan läsa om "gaydisco" när man ändå är igång. hahaha .


Jag ville mest ta reda på vart YMCA dansen kom ifrån, men nu fick jag ju även veta att när homosexuella går på krogen så kallas det gaydisco, iofs var det där min egning tolkning. Men enligt wiki finns det två gaydiscogrupper, en är Village people, den andra är alcazar. Gaydisco inspirarar tydligen även den svenska melodifestivalen.

My morning elegance

Kategori: Allmänt



Är fan inte elegant idag, vaknade och trodde jag hade en sandstorm i munnen, men det smakar inte ens sand. ehe.

Och vill bara påpeka det här med nyhetstorka och liknande, snubben med citatet "håll in magen så jag kommer förbi och fram" har gått och trillat av pinn (förlåt, vila i frid osv osv).
Vilken tidning gör direkt artikel av det, om inte allas våran aftonbladet. Förut var jag irriterad på folk som irriterade sig på aftonbladet. Men det är fan omöjligt att inte störa sig ibland, speciellt när dom gör så korkade artiklar.


Showartisten Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson har träffat Kjell-Henry i vimlet och minns honom med värme.
– Han bjöd på sig själv väldigt mycket, säger Lars-Åke. Vi var på en kräftskiva på Wallmans där man skulle ha galna hattar. Kjell-Henry ville vinna, så han såg ju värst ut
"Showartisten Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson har träffat Kjell-Henry i vimlet och minns honom med värme.
– Han bjöd på sig själv väldigt mycket, säger Lars-Åke. Vi var på en kräftskiva på Wallmans där man skulle ha galna hattar. Kjell-Henry ville vinna, så han såg ju värst ut"

Alltså va?! vart liger allmänintresset? (Dock fångade uppenbarligen mitt intresse, men antagligen inte på det sättet som det var hoppats på, hähä)



Och om man nu ska göra en artikel om en person som gått bort, se fan till att inte publicera en bild på personen där denne ser ut som en svettig herr padda.

all i ever wanted

Kategori: Allmänt



Det finns en kille, han heter Drew, han har fångat mitt hjärta. Och det finns ingen chans för oss ett vara tillsammans, det suger.

Så jag ber er alla som har någon som ni verkligen älskar att ta vara på varje sekund med den personen för ni ska vara väldigt lyckliga som kan hålla om varandra så länge ni vill och önskar....

Medans andra leker Romeo Och Julia på andra sidan Atlanten.












Tack och hej för ikväll.



Ps. klockan är 2.38, men det betyder inte att det jag skrev inte är sant.




http://kent.nu/2012/03/20/adrian-lux-feat-joakim-berg/

Berg&Dalvana

Kategori: Allmänt



Precis som jag redan förkunnat så finns det en speciell levande organism i detta universum som kan dra upp mig ur de mörkaste skogar och djupaste avgrunder. 

https://twitter.com/#!/KentTheBand



Jag.Blir.Glad.

Behöver.Vara.Glad.Just.nu

Shoreline

Kategori: Allmänt



Ibland kommer allt på samma gång och slår ner i en som en stor atombomb, och inte på det bra exploderande sättet. Jag vet inte vad som är värst, att få lite dåliga nyheter då och då, eller att ta hela smällen samtidigt. Jag vill inte ha smällen alls, men den är oundviklig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig tom, lite som et urblåst ägg. Bara så lätt att förstöra just nu. Från pansarskal med plexiglas till tunnt äggskal.





Action - NOOOOOOOOOOOOT

Kategori: Allmänt



Idag har jag: Kollat halva säsong 2 och hela säsong 3 av Little britain, kollat på bridesmades och just nu kollar jag på Bridget Jones dagbok. Har planerat att se snygg sexig singel efteråt och sen sova. Förbannat spännande liv känner jag.

Det mest spännande som händer är när sladden till min dåliga dator glappar och det tar 5 minuter att pilla rätt den så att inte datorn ska dö. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHH

Tjillar med nalle och hunden idag också (Y) toppen


Imorgon är det fest, skönt att inte behöva spendera tisdagen i sängen.










Peace out peepz

Ärlighet Respekt Kärlek

Kategori: Allmänt



När det känns jobbigt, vet ni vad jag gör då?

Jag lyssnar på kent, otroligt vad snabbt jag kan läka och le bara genom att lyssna på en låt, se en bild eller bara tänka på en textrad. Det är smått obegripligt för vissa, helt totalt logiskt för mig. För dessa saker tar mig tillbaka till så fantastiska platser med så fina vänner och härliga omgivningar att jag vill bara skrika av glädje.

  • Storängsbotten 25e maj 2005 med Simon och Sofie
  • Annexet ett par gånger år 2007 med Tilla och Hanna bland andra
  • Linköping år 2007 med Tilla
  • Arvika festivalen 2008 Med Emma, Tilla, Erik, Richard.
  • Peace and love 2010 med Hanna
  • Långholmen 2010 med Hanna
  • Sommaren 2012 - Med Hanna och Tilla. Så vitt jag vet just nu 








jag grät nog av glädje i denna stund. Ja det gjorde jag, av lycka. .











Peace and love

Little talks

Kategori: Allmänt



Nu ska jag vara sådär seriös och lite allvarlig.

Ibland blir inte allt som man hoppats på, saker och ting ändras och det är så livet fungerar. Ev vän till mig skrev nyss på facebook "sometimes things need to fall apart for others to fall into place". Smart, och sant.

Jag tänker inte dra någon trasig kärlekshistoria på bloggen, men jag vet att ni som vet vad det handlar om förstår vad jag menar, och även fast jag är lite förstörd så mår jag ändå bra, för jag har fått mitt face2face snack. Och det är no hard feelings eller nått, kunde inte önska något bättre för denna situation.

Klart jag kunde önska att jag fick allt precis som jag ville, men nej, och livet är ingen stilla vandring på en skogsstig eller en vals på regnbågsrosor. Livet är en vild mardröm med inslag av vandringar och valser. Och det är när dom inslagen kommer man måste ta till vara på dom och vårde de tillfällena ömt, för man vet aldrig när nästa dyker upp.

Idag är det exakt 31 dagar tills jag kommer hem.











Over and out

chill

Kategori: Allmänt







Åter igen visar jag prov på mina skills i paint genom att förminska en bild till nästan oigenkännelighet i pixel-paradiset.

Men har spenderat min dag med Little Britain, Malin och soffan. Det är nice. Ska nog fortsätta med det resten av kvällen också.


Och ja som ni kanske redan vet så landar jag och min väska på Arlanda den 12e April klockan kvart i ett, jag förväntar mig ballonger och en banderoll som det står "välkommen hem" på och ett par personer får gärna tuta i partytutor. Alltså ni MÅSTE ju inte, men jag FÖRVÄNTAR mig det...











Mischief managed, over and out

St patrick's day och så

Kategori: Allmänt



Igår var det St patrick's day, fest fast jag gick hem rätt tidigt. Börjar bli gammal (eller så drack jag för mycket för fort på för kort tid välj själva vad ni tror eller hoppas mest på)

Lite bilder som jag snodde från Malins facebook:
















Kan säga att grönt dominerade kvällen, och jag däckade med huvudet på tangentbordet framför en Harry Potterfilm för andra gången här i fernie. Jappjapp.











Mischief managed, over and out

just so you know

Kategori: Allmänt











Mischief managed


Is this ze party yaa

Kategori: Allmänt




Idag har jag....inte gjort ett skit.

Förutom att kolla på Harry Potter och fången från azkaban ätit köttfärssås & pasta och druckit cola. Nice va.

Nu ska jag kolla på Harry Potter och den flammande bägaren, kanske poppa popcorn och dricka lite mer cola, för jag har inte haft egen hemmakväll på hundra dagar så jag tror jag behöver chilla lite. Även om jag hatar att ta det lugnt och egentligen skulle vilja köra stenhårt och antagligen festa.
Men då sa jag: 
"Nej Ida, NEJ. Nu stannar du hemma, tar bort sminket, lägger en ansiktsmask och kollar på Harry Potter"

Och så blev det, och det är ju trots allt St Patrick's Day imorgon, det lär väl inte bli nådigt, speciellt inte om det serveras grön öl på Kodiak Lounge.



Kan passa på att berätta (för den som bryr sig) att jag blivit kombi i år. Hur fantasktiskt! Helt underbart, jag är glad.
Dock börjar jag inte jobba förrens den 2 juli, men har mejlat och frågat om jag får börja i Maj istället. Vilket vore kalas.






Och JA jag vill ha ett german sparkle party när jag kommer hem, JAG KRÄVER DET !
(0:50 och resten av låten <3)












Man ser lite lite lite av min smiley, och jag har inte världens bästa webcam och orkar inte heller göra projekt av att fota den, sry, ska återgå till important buisness nu.








Mischief managed, over and out

Kom, vi sover över?

Kategori: Allmänt



Jag sov inte över inatt, jag sova hemma, kom hem och var alkoholpåverkad så att säga. Satte på Harry Potter och Hemligheternas kammare, åt popcorn och somnade med huvudet på tangentbordet, mumms.


Och eftersom jag blivit uppsagd från mitt jobb så har jag total frihet och freedom (vilket ju är samma ord men på två olika språk, hihi fniss) så idag drar jag till metropolen cranbrook med Ulrika. Det finns en affär där, där allt kostar 1 eller 2 dollar. Det är Craaaaazyyyy people, fattar ni!! Helt onödiga saker som man bara måste köpa för att det är billigt!
Konsumktionsamhället i sitt esse, och ja jag faller för det. Köper hela konceptet med hull och hår och köper alldeles för mycket hårspray och bommultussar.

Kan också berätta att igår råkade jag torktumla mina jeans, förhoppningsvis är dom så använda att tumlaren inte gjorde nån skada på dom, men det vet jag inte än för jag har inte kollat.


11.31 - går och kollar i torktumlaren.

11.34 - Konstaterar att brallorna krymt en storlek och nu sitter tajtare över rumpan, men kan fortfarande få på mig dom, WIN !



Nej nu måste jag borsta tänderna så jag inte luktar ruttet alkoholmarinerat lik i munnen. 



Peace out peepz

Kass tjeheheheheeeeeej

Kategori: Allmänt



Jag är kass jag vet, jag borde bloggat minst 30 gånger mer än vad jag gjort den senaste månaden, men nu har jag inte gjort det. Skönt att ni förstår mig, för ni ser mitt liv här har numera blivit vardag, inte speciellt mycket nytt som händer, inte mycket nytt att se och framförallt inte mycket nytt att blogga om.


Jag har ofta tänkt på bloggen som ett husdjur som behöver omvårdnad, nu har social services ringt och sagt att om jag inte börjar ta hand om husdjursbloggen så är jag en dålig husdjursbloggs-skötare. Så nu ska jag bli bättre.

Dock vet jag inte vad jag ska skriva, men på senaste tiden har jag börjat kolla på Harry potter filmer mycket, så det är det jag gör just nu. 

Imorgon ska jag blogga igen.




Peace out peepz





PS. SAKNAR GRÖNA LUND.