idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

My morning elegance

Kategori: Allmänt



Är fan inte elegant idag, vaknade och trodde jag hade en sandstorm i munnen, men det smakar inte ens sand. ehe.

Och vill bara påpeka det här med nyhetstorka och liknande, snubben med citatet "håll in magen så jag kommer förbi och fram" har gått och trillat av pinn (förlåt, vila i frid osv osv).
Vilken tidning gör direkt artikel av det, om inte allas våran aftonbladet. Förut var jag irriterad på folk som irriterade sig på aftonbladet. Men det är fan omöjligt att inte störa sig ibland, speciellt när dom gör så korkade artiklar.


Showartisten Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson har träffat Kjell-Henry i vimlet och minns honom med värme.
– Han bjöd på sig själv väldigt mycket, säger Lars-Åke. Vi var på en kräftskiva på Wallmans där man skulle ha galna hattar. Kjell-Henry ville vinna, så han såg ju värst ut
"Showartisten Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson har träffat Kjell-Henry i vimlet och minns honom med värme.
– Han bjöd på sig själv väldigt mycket, säger Lars-Åke. Vi var på en kräftskiva på Wallmans där man skulle ha galna hattar. Kjell-Henry ville vinna, så han såg ju värst ut"

Alltså va?! vart liger allmänintresset? (Dock fångade uppenbarligen mitt intresse, men antagligen inte på det sättet som det var hoppats på, hähä)



Och om man nu ska göra en artikel om en person som gått bort, se fan till att inte publicera en bild på personen där denne ser ut som en svettig herr padda.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: