idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

I'm sorry you're sorry everybody's sorry

Kategori: Allmänt



Tänkte att idag skulle jag sova tidigt, men så blev det ikke. Klockan är 02.12 och jag är lite trött. Faktiskt, kommer nog somna innan 3 hoppas jag.
Ska upp tidigt och ringa Jobzone, för nu börjar det bli ruskigt jobbigt att inte ha några jobbtider i veckorna. Ska se om dom kan kicka några dagisjobb åt mig framöver. Måste även gå till NetCom och se om man kan byta telefonabbonnemang eller nått. Inte för att jag inte trivs, men för att jag..äh vi tar det en annan dag.

Egentligen är jag kissnödig, men jag orkar inte kissa. eehee, tänker ligga här tills jag somnar nu.

Idag bokade pappa alla mina hembiljetter, 22 december får jag flyga hem och 27 december får jag flyga tillbaka. Ser fram emot det väldigt mycket.

Dagens känslor:
  • Glädje
  • Nervositet
  • Stress
  • Förvirring
  • Trötthet (från träning)
  • Kissnödighet
  • Exalterad
  • Mys (från fikastund med Emma, Julia & Simone)
  • Hopp


    Beacuse I can upload whatEVER I want on my bog :)




















 
 
 

Bra sömn Bra liv

Kategori: Allmänt



Absolut, vintern är min grej, Älskar snö och kyla, mörkret och alla värmeljusen osv. Men det finns fan inget jobbigare än att gå upp ur sängen på morgonen när det är iskallt utanför täcket. DÖÖ.


Idag ska jag i alla fall iväg till Jobzone för att amäla mig som arbetare, eller ja, jag ska säga att jag kan jobba i veckorna för på helgerna har jag ju McDonalds liksom. Och inga dagis har ju ändå öppet på helgerna - perfekt !
Jag ska också ta mig i kragen o dra till gymmet. Min sömn har jag varit helt åt helvete tills inatt så jag lyckades somna halv 2. Vaknade halv 10 idag så det kunde inte blivit mycket bättre. Ska sätta mig i bastun på gymmet idag tror jag. SÅ.JÄVLA.SKÖNT

Vidare denna dag så tänkte jag söka jobb, mejla med min au pair mamma och kanske skära lite sallad. Vem vet, ska även packa ner allt inför flytten. Lite orolig dock för vet ju inte vem som kommer ta över min säng och så, men ja det löser sig väl. Det var två killar här o kollade på 3-rummet, men som hellre ville ha något eget, så då blir ju Kims o mitt rum perfekt för dom!

Aaaanyhow, nu ska jag tvätta bort allt äckelsmink från ansiktet och tagga till gymmet och bränna fett!

*Sweat is fat that's crying" - so ive heard, och det låter rätt logiskt.













Go west once again...

Kategori:



Så nu är klockan 00:22 , bara barnet med mina mått mätt... En som brukar gå o lägga sig vid 9 på morgonen alltså. Det är jobbigt, men jag ska se hur det går vid 1. Måste gymma imorgon, på tok för länge sedan! hela 4 dagar.

Jag har fortfarande otroligt välsmidda planer för Canada, och helt ärligt så är jag säker på att det kommer gå vägen, från det att jag går på planet till resten av mitt liv, yeah that's right, u heard me.

Hur som, på lördag flyttar jag till ett nytt place 1000 små norska kronor billigare. Fett nice!

Jag vill berätta så mycket om canada, men "i have to close the deal" först :)
Eller iaf fixa det som ska fixas först .


Canada da

Kategori: Allmänt



Är helt fast på "we'll be coming back" med Calvin Harris, unnderbar låt. Och shit, snygg kille !
Taggar lite nattjobb och sånt just nu, längtar efter sön och kyla, för nu skulle det lika bra kunna vara September.
Sa ju att jag skulle lägga upp bilder också, men sen kom jag på att jag inte hade några bilder att lägga upp haha.


Som ni alla vet så har jag ju velat åka tillbaka ända sen jag åkte hem. Well, nu kanske min dröm blir sann eftersom jag har fått kontakt med en jättetrevlig au pair familj i Calgary. Dom verkar hur trevliga som helst och jag tror dom gillar mig också. Sjukt glad tjej.

Nu ska jag bara kolla upp allt med att förnya mitt visum, dock gick det ut 9e November, men det ska nog inte vara några problem eftersom familjen blir min arbetsgivare.


Skulle bara säga det.



 

unf

Kategori: Allmänt



Alltså, det här med alkohol. Vad är det för helvetisk uppfinning, jävla vikingar till att brygga mjöd, fa ta mexikanare som kom på tequila. Damn u Fransoser och vinet (även italienarna), och skottar ska vi inte ens tala om, whiskey.
Wacky tobacco kan vara ett alternativ kan jag känna.

Verkar som mest alkohol "uppfanns" i EUROPA, eller inte kanske. Finns ju ris-vin i asien, och säkerligen 9000 andra saker i afrika och syd amerika som inte jag har en susning om vad det är. 

Hur som haver, så ska jag, nu. IGEN, för 2000e gången ta tag i denna ihärdiga alkoholkomsumtion och lägga den på hyllan ett bra tag. Det underlättar att 90% av kollektivet har gjort samma sak och att 90% typ har skaffat gymkort eller seriöst håller på att göra det. Hmm kommer vi gå från ett skitigt partykollektiv, till et fräscht fitness kollektiv? Återstår att se...

Anyhow, nu ligger jag här i sängen och dör den berömda och ack så välkända bakisdöden, ska jag vara ärlig så hade jag mycket hellre sett ut som ett svettigt stoppljus på gymmet istället för att ligga här och se ut som en trött tjackpundare med smink i halva ansiktet. Reflekterar över livet o sånt. 

Kim ligger o sover, hon ska på överraskingsgrej med Anna om 40 minuter, hon måste ha klänning, jag tror inte hon var överlycklig för det. Och inte fan vill hon vakna heller.

Jag vill egentligen bara gå till joker o köpa det fetaste som finns där, typ en munk eller nått sånt, är otroligt hungrig och sallad är INTE optimal bakismat. Nyttigt men alltså nej, man ställer sig inte o choppar grönsaker klockan halv åtta på kvällen när man tog en timme på sig att gå o kissa för att man inte orkade gå upp ur sängen.

Måste berätta något stört, igår när Elinor skulle göra lite drinkar med sin vodka, så upptäcker hon att det är vatten i hela vodkaflaskan, eller ja typ 70% vatten 30% sprit. Så.Jävla.Sjukt.
Jag litar på alla i denna lägenhet men alltså, vem fan gör så, sjukt elakt med tanke på att det lilla som blev kvar också blev förstört. Holy fuck vad elakt.


Blev lycklig när jag väl orkade gå o kissa förresten, min "tjejvecka" har inte uppenbarat sig på 4 månader så började tro att jag var gravid eller nått, och så ba kom den. Glad tjej, och nej jag tycker inte det är något äckligt eller konstigt, sjukt normalt bara. 


Men nu tänker jag fan dra o köpa den där jävla munken som jag vill ha, eller typ kanske kex, vet inte. Det finns asgoda havrekex, o sen finns det havrekex med choklad. ASDFGHJKL GOTT.

*Bilder i nästa inlägg då mitt liv bor i telefonen*

Tjuvtitta

Kategori:



Ni vet om man står bredvid folk på gymmet, o ibland så kollar man lite, tjuvtittar på hur dom tränar och så. Det hände mig idag, fast jag blev tjuvtittad på.
Gör inget alls, dessvärre var tjuvtittaren en pensionär. Så hade inget att snegla tillbaka på, men kul att man kan inspirera någon, då pensionären bytte från gåband till en likadan crosstrainer som jag :)

Nu ska jag fortsätta fora lår o ass.

smile

Kategori: Allmänt



Helt ärligt så hatar jag smileys, ni vet gubbarna på facebook, i mobilen, på internet, på skype. I verkliga livet förekommer dom också.

Dö era fula jävlar, jag hatar dom.

Och jag använder mig av dom också, fan.

Länge sedan vi sågs

Kategori: Allmänt




Jag har verkligen inte mycket intressant att säga, försöker komma på från djupet av min hjärna, sågot som jag funderat på, blivit arg på, blivit glad av eller något annat. Fan heller, har inte haft en enda åsikt på aslänge verkar det som.

Enda jag tänker är i och för sig att jag verkligen vill korsa atlaten igen. Det drar i mig mer och mer för varje dag som går.

Vet inte riktigt vart - egentligen, men uppår mot väster verkar det som, för Syd Amerika har faktiskt aldrig lockat mig, och det intresserar mig inte nån stans om jag ska vara helt ärlig.

Har även funderat på att bli hippie.













Ungefär så eller nått. 

HAHAHAHAHA

Kategori: Allmänt




Först, så undrade jag vad "stuffed animal dog show" var. Tänkte att jag skulle lära mig nått nytt, eller nått...Men sen HAHAHAHAHAAAAAAHAHA dog jag lite







peace