idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

Mysfrukost !

Kategori: Allmänt



Imorse vaknade jag helt av mig själv, ingen väckarklocka som ringer ingenting, bara jag och jag som vaknade helt automatiskt. FETT SKÖNT !

Gjorde världens mysigaste frukost och kiollade två avsintt av zombie-serien - the walking dead. Den är bra måste jag säga, but still, true blood och DH forever in mitt hjärta.

Skulle ju upp o åka skidor idag, men resten av gänget var för trötta/sjuka/jobbade/skulle tatuera sig så jag hoppar över det idag och drar ut på söndag istället :)

Har verkligen inte mycket intressant att säga just nu, mer än att till på måndag ska jag baka 100 hjärtformade chock-chip cookis och 100 cupcakes.

Superbagare alltså.

Anledningen till att jag ska baka så mycket är ju att jag fyller år snart, och ska ha lite fezt, och eftersom det är dyrare med alkohol än kakor så får jag bjuda på kakor :)


Smart drag av mig.





OCH OCH OCH OCH ! HANNA KOMMER TILL MIG DEN 19E FEBRUARI!!!

K-k-k-kallt !

Kategori: Allmänt



Det är svinigt kallt i kanada just nu, eller i Fernie i alla fall. Och som varje gång när det blir mer än minus fem blir det äckligt kallt i huset också. fryster mer eller mindre ihjäl. Hallelujah ! NOT.

Igår skypeade jag med min fina fågel, som ska komma hit till Fernie snart ! Peppelipeppepp!!
Och idag skypeade jag med Jossan, åååh, jag blev SÅÅÅÅ HÄÄÄÄRRR GLAD !

Idag ska jag upp och åka för första gången, jag är inte jättetaggad, mest för att jag fryser, men ett par åk ska jag nog klara av. Får bli lugn åkning också eftersom jag har ont fortfarande, inte så farligt ont, men vissa rörelser gör fortfarande superont. Speciellt "snurr-rörelser" med överkroppen. Men jaja, lite lugn åkning klarar jag av i alla fall :)






Good morning, i guess you already know how fucking cold it's here in fernie atm. I'm freeeeezing my ass off, and i'm inside. eheh.

I had a skype-conversation with my best friend from back home yesterday, and she is comming to visit me here in fernie. SOOO HAPPY !


Today is my first ski-day so i'm super stoked about that. I'm feeling so much better now, but i still hurt in my rib. So i'm just gonna chill today,  but i think i can manage a few runs down the slopes :D







Tiden går fort när man har roligt ...

mina läppar klär i lila

Kategori: Allmänt













Egoboost, FTW !

Animal

Kategori: Allmänt



Imorse när jag vaknade såg jag att utanför huset låg fyra rådjur, supergulliga! Eller en av dom stod upp och vaktade de andra tror jag.
Dom är fortfarande kvar och står o äter av buskarna som vi har i trägården på framsidan.

Jag är rädd att dom ska attackera mig när jag nu ska till jobbet.
På tal om jobb, måste springa, hör av mig om 7 timmar om jag överlevde en eventuell rådjurs-attack.





Supersuddigt, men jag ville inte skämma dom med blixten.
Such bad pictures, but i didn't wanted to scare them whit the flash.


This morning i found four deers or elks or whatever this actually is on the front of my house, CUTE !
They are still there, i'm afraid that they will attack me when i go to work. Hmmm. Speaking of work, have to run !
I'll be in touch if i survived the attack of the elks.





Peace out peepz

Goldilocks

Kategori: Allmänt



Igår färgade Ulrika lite slingor på mig, eller lite o lite, ganska många i hela håret faktiskt. Resultatet blev att jag ser ut som Guldlock eller Rapunzel nu. Det är fint, men jag vill ha lite mer askig färg så köpte silverschampoo idag. Men ska låta håret vila lite innan jag använder det. Den (Tilla?) som har kunskap om silverschampoo får gärna ge mig tips an användning osv osv (:

Köpte nya skor igår, för ingenting, det är sånadär riktiga kängor med suportjock sula och som väger ca 3 kg st, superbra och superbilliga. 50 $ ! KAP ! Hittade även ett läppglas med vaniljcolasmak och lite rostade majskorn på extrafoods, köpte även hårfärg, men den färgen behövde jag aldrig betala för, för hon i kassan slog inte in den, vet inte om det var med flit eller inte, men jag blev lycklig och sparade 12 $ och fick fint hår .





Köpte skon till höger, tycket den var robust och bra ... eller...




Nää det här är mina nya skor :)










You can call me Goldilocks from now on.



Can also tell you guys that i'm feeling much better, i have barely any pain anymore. And i'm so happy about that :D

Today is Williams b-day and we're gonna celebrate that, so i guess there is a party tonight ! Stoked!







Peace out peepz