idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

And that tonight I'll call 'ya, after my blood is drowning in alcohol.

Kategori: Allmänt



Jag dog ! Mitt hjärta dog lite ikväll när jag såg The Notebook.







Så jag grät lite, men annars har jag satt upp foton på väggen, städat lite, tvättat massor (men inte vikt det änu, ska göra det imorgon typ).

Imorgon kommer Linda. Jag trivs bra i mitt nya rum. 



Midnight City

Kategori: Allmänt



Inatt ställdes klockan om, inatt jobbade jag och inatt låt 10 grabbar i hög o slog på varandra.

Det var typ det som hände, trodde att MÅNGA fler skulle vara utklädda, men det var det inte. Jaja, traditionen här i Norden (Europa?) har nog inte nått amerikansk fanatisk nivå ännu :)

Jag läntar så otroligt mycket efter mina planer, precis så här skrev jag i våras. Men jag gör det. Och den här känslan brukar infinna sig i mig när framtiden ser ljus ut. Inte imorgon och inte om en eller två månader kommer det vara så speciellt ljust, men om kanske 6-9 månader kommer det vara väldigt bra i livet. Jag bara vet det.

Och jag läntar efter sakar som jag inte tänker prata om, och så längtar jag efter julen och imorgon flyttar jag in i ett rum med Kim. Kommer bli SÅ bra ! :)


aaaand allesammans there is no need to överdriva om hur det snöar ute , tackar tackar. Har egna ögon och även fönster. Shut the fuck... Känn dig träffad din jävel.







And remember to always say please, and thank you.







Cyberspacetönt

Kategori: Allmänt



Jag bloggar, använder instagram, bloggar på tumblr dagligen och överkonsumerar facebook...

Borde jag då skaffa twitter. eheh

Halloween helg

Kategori: Allmänt



Idag är det ju halloween, tror jag, känner att de två första veckorna i november är typ haloweentider. Hur som helst, funderar över hur många utklädda fyllon som är hungriga jag kommer se på jobbet inatt.

Igår hade vi en kille som var slaktare, slaktaren grät och hade en yxa med sig, sen började dom slåss på övervåningen så polisen kom, sen skulle han ha cheeseburgare.

Anyhow, jag ska på halloweenfest hos simon nästa fredag, SÅ KUL ! Skulle först vara sjöjungfru, men nu ändrade jag mig till svarta änkan, det blir lite lättare :) och så får jag stänka ner mig i blod.
Men alltså, jag ska ju inte vara spindeln, eller jo det ska jag, fast den mänskliga muterade verisionen.





Vadå sova?

Kategori:



Nu har jag legat i sängen i ca 1,5 h utan resultat. Allt är perfekt, mörkt, tyst, lagom varmt i rummet och min kudde är bäst. Men inte kan jag slappna av för det. Jag ligger o kniper ihop ögonen, pressar tänder och vet exakt vad hjärnan tänker och vilka rörelser kroppen vill göra. Av Den erfarenhet av sömn jag har sen innan så säger fen att det inte ska vara så, när man sover.

Jag vet att jag har tänkt, flera gånger: vad du än gör, öppna inte ögonen.
Men det börjar fan göra ont o spänna huvudet så mycket.

Det börjar bli deprimerande, allt går åt helvete när sömnen går åt helvete, träning, jobb, liv och matvanor.

Så nu får jag ligga här tills klockan blir 7 igen, det är ju bara 5 mysiga timmar kvar tills jag blir trött menar jag... Frågan är dock: ska jag pallra mitt arsle ner till stan o sätta mig hos Simone o Emma o driva tiden eller ska jag ligga här och glo?


Get lost and then get found

Kategori: Allmänt



Skjut mig, SKJUT MIG NU. När jag kämpat mig upp klockan 10 på morgonen, död som döden själv. Så inser jag att. Nej men just det, jag jobbar natt imorgon...
Vilket alltid innebär att jag ska sova så länge som möjligt på torsdag-dagen. För att kunna sova så länge som möjligt på fredag dag så att jag orkar vara vaken fredag natt. Ni ser problemet, huh?

Jag orkar inte bry mig längre, känner mig körd. Är det mitt jävla öde att inte kunna sova, är jag född in i fel ras här på jorden, borde jag varit vampyr, varulv, en kinkajou, igelkott eller en jerboa.
Jag har ingen aning, och jag tycker det är jobbigt. Att inte sova, inte att jag inte vet om jag är ett nattdjur. eheh



Igelkott

 

Jerboa



Kinkajou



Jag saknar att sova, jag saknar mina fantastiska drömmar, så livfulla, och roliga. Så detaljerade, som att se en film.. Varje natt en ny film i Alice i Underlandet-stil. Inget var logiskt och allt var rätt.

Död åt insomnia, det har varit så alldelses för länge nu. 

Inzzzomnia

Kategori:



Det här med sömnlöshet suger, nu när jag äntligen börjar bli trött så börjar hjänhelvetet tänka på hur jag ska utforma det blogginlägg jag tänkte skriva imorgon.

Jävla puckohjäna, håll käften. Skiter väl i bloggen när det enda jag vill är att sova.

Hoho, dubbelmoral för nu installerade jag en app så jag kan blogga var som, när som , festligt. För jag har fortfarande sååå många läsare. MEN de 10 jag faktiskt har , tycker jag om. Även om jag i nått annat inlägg hatade hela mänskliga släktet.

Ofta hjärnan skenar iväg IGEN, dags att börja med concertan igen så det blir lite lugn och ro.


God morgon.

Hall of fame

Kategori: Allmänt





Minus ca 350 "vänner" på facebook senare, känns inte jobbigt nån stans, bara jävligt lättad över att jag inte behöver älska alla, eftersom inte alla älskar mig. Och nej, det är ingen mening som skriker efter uppmärksamhet eller något ynkligt uttalande från mig. Utan ett vanligt jävla statement, och fullt naturligt att alla inte älskar alla.


Så nu har min hall of fame på facebook minskat, och består av 333 individer. Är okej med det, och jag räknar inte med att ha fler än 400 på facebook samtidigt. Någonsin igen.
Jag vet inte varför jag kom fram till det, men härom veckan fick jag för mig att rensa, kanske måste man rensa ut dåliga minnen, eller saker som bara ligger o släpar. Som med att städa gareroben. Jag vet att det är människor jag pratar om här.
Men min blogg - mina jämförelser - min text.





In my life, I have hired geeks

Kategori: Allmänt



Ibland, skrämmande ofta faktiskt, så är jag otroligt övetygad om att jag är den enda nu levande människa i hela världen som är bäst helt enkelt. (Att gå ut i universum vore att lägga ribban en aning högt). Det känns som att 99.9% av resterande homosapiens sapiens på denna planet är puckade, onda, vidriga och medlemåttiga. Jag är det inte.

Speciellt inte om man ska tro min ofta så återkommande övertygelse. 




Ungefär så känner jag, coffee first and then, yeah whatever. 

Söndagar

Kategori: Allmänt



Ibland sitter jag och läser kommentarerna till artiklar på aftonbladet, oftast är kommentarerna cyniska, människor som försöker vara sarkastiska och humoristiska. Dom ska visa att de minsann inte bryr sig om kändisar som förstorat brösten eller dejtar någon ny. Det är alltid så, den som bryr sig minst i praktiken bryr sig alltid mest i teorin, eller ska man skriva det tvärt om? hur som helst desto större hater desto "mindre" bryr sig den människan.

Men nu när jag satt o läste så snubblade över en såndär korkad människa, jag jag får säga så för jag anser att jag är smartare än denne.

Jag förstår absolut tanken, men KOM IGEN. För det är nog så jävla jobbigt att gå ner i vikt inför en roll än att casta AIDS sjuka (då för de männskliga inblandade, inte för castarna, de har nog det lika jobbigt eller lätt att casta oavsett vad för kondition personen är).
Men det här med att tänka före man talar, eller att tala är silver men tiga är guld har nog få gånger passat så bra som i detta. Men så tycker ju jag att - i 90 % av fallen - att det männskliga släktet är det mest korkade och idiotiska som någonsin vadrat på denna jord.


Just detta handlade om Mattew McConaughey gått ner 14 kilo för att spela AIDSsjuk kille.











Over and ouT

När jag drar

Kategori: Allmänt










.





 
 
 
.












 

A boy a girl and a graveyard

Kategori: Allmänt



Jag tror jag vet vilken jacka jag vill ha nu, antagligen den gröna eller den röd/rosa. Samma modell båda två, och båda från RipCurl. Det var någon som sa till mig: titta på bilden ett tag så kommer du märka att dina ögon dras mot en lite mer, och ja det stämde ju.

Idag har jag verkligen haft Norges mest oproduktiva dag ! Vaknade, kollade facebook, instagram & tumblr. Laddade ner the butterfly effect och kollade på den.

Och sen då? Kollat runt på 9gag i typ 3 timmar, sen duschat. Tvättade trosor för att jag var TVUNGEN. Shit vilken man.

Och inatt ska jag jobba.





That's right 




Story of my life




Har ärit världens dyraste bagel, tyckte dom skunde varnat för rödlök, men nej. Det stod skinka och philadelphiaost...inte Skinka, philadephiaost, tomat, sallad och rödlök :(




Tog en öl, eller två, eller tre och en två tre shots med Anette



Musikhjälpen typ


Hungover, like a boss.





Pengar

Kategori: Allmänt




Jag blev helt plötsligt fett sugen på att köpa ny jacka, inte för jag att jag kommer ha råt just nu tror jag inte men hittade ett par fina som jag verkligen skulle kunna tänka mig. ALLA skullen jag kunna tänka mig, men nää så blir det ju inte, skulle få lägga en mindre förmögenhet på det i så fall. Men gjorde ett fräsigt litet bildcollage i paint så kan man kolla och jämföra. hihi.





Aaaaaanyhow, kombinatioonen träningsvärk och bakfyklla är inte att rekomendera, så tack o hej bakfylla, vi ses på annandagen. Från och med nu är den enda kroppsliga smärtan från muskelpumpning, boooyah.







zez.

Bilder från Oslo

Kategori: Allmänt



Nu när jag har en Iphone med en himla fin kamera så har faktiskt fotograferandet i min vardag ökat, inte för att jag inte har en kanonbra systemkamera. Men den är lite klumpig o släpa med sig överallt, tyvärr.




Anna och Kim.




På Blå Med Sofia och Sofie nån gång i september.





Jag och Simon på fridays






Vårat fantastiska kylskåp





Mitt hem (sängen dårå, som egentligen är det enda som är "mitt")






Fint vardagsrum, Dagens bildgåta: hur många vodkaflaskor kan man räkna på bilden?





Mamma och bror kom över dagen för att överlämna min dator ! <3





Något jag ALDRIG sett eller ens hört talas om förut: ätbara rosor !






Frrrrrrech räksalad a la mig.





Jag atm.




Man tager vad man haver vid bullbak.






Funkar fint.





Nuff said.

Oslo, Norge

Kategori: Allmänt



Ja tanken var ju att börja blogga igen när jag åkte till Oslo (eftersom jag anser att det är totalt meningslöst för mig att blogga om "min vardag" i sverige). Det blev inte riktigt så, datorn dog och vi blev utslängda ur den dåvarande lägenheten, men nu 2 månader senare kanske jag kan komma igång. 

Jag bor med 11 andra i en relativt stor lägenhet. Vi 12 personer delar skafferi med ca en miljon mjölmaskar/mjölbaggar. Sjukt omysigt, och jag är glad att jag är smart och har haft mina havregryn och min müsli i kylen från den dagen jag flyttade hit. Vilket var den 1a September.

Dock kan jag med glädje berätta att vi funnit källan till dessa ovälkommna gäster, ett gammalt paket havregryn längst in i skåpet, nu har vi sanerat med Ajax.

Likt förbannat hittade jag en mjölbaggsjävel i skåpet imorse när jag skulle ta honung, dränkte den i diskmedel på en trasa och tänker visa upp offret för resten av mina vänner här i huset.

We need to be aware !!



Hur som haver, idag ska jag tvätta och sen åka till Simon för att fira kanelbullens dag, en vecka för sent. Helt OK.








Over and out