idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

Im your National anthem

Kategori: Allmänt



Så som så många  andra gånger kommer ett ord, ett land alltid att finnas med mig i mina tankar. Mh, ni vet, på andra sidan atlanten. Kanada ja. Åh, min olyckliga kärlek till detta land, till dessa människor, till dess natur. Hade jag en gränslös önskan skulle ett visum till detta land tveklöst vara den önskningen. 

Men för nu får jag hålla mig i skinnet, låta tiden gå och sen när jag blivit lite äldre ta resväskan med mig över havet igen. Eller ja, jag är 24 nu, så när jag är 25 och ett halvt kanske, möjligen 26. Så nära men så långt borta. Jävla landsgränser. Jävla skit att det ska vara så krångligt med visum. Bara att bita i det sura äpplet o läsa på helt enkelt.

Men just nu bor jag där jag bor, i min lägenhet, har typ ett jobb som jag kommer få sluta på när som helst och en jobbintervju som jag är nervös över. För det jobbet VILL JAG VERKLIGEN HA !

Jag kom på ikväll att, jo men just det. Jag har ju en blogg. Men skriver ju aldrig, så tänkte försöka skriva nån gång i veckan. men jag skriver ju bara för mig själv. Främst eftersom det jag sriver antagligen bara intresserar mig. fnizz.



Har återställt hela datorn nu, med lite hjälp i och för sig. Men jag har klickat helt själv. SÅ nu ska jag spendera kvällen med "Don't trust the bitch in apt 23".




Oh, she's amazing. 

 


 
Natti natt

xoxo



My silver linings

Kategori: Allmänt

Jag skriver ju typ aldrig, och gör jag det är det för min egen skull-

Men den här videon, Shit, jag är kär.