idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

My morning elegance

Kategori: Allmänt






Is not as elegant as i wish it were. 
I do not look like sleeping beauty or a moviestar in a movie, that alwas wake up with perfect hair and perfect makeup. Nope, i do not look like that in the morning, my hair is chaos and i don't ever wear makeup when i sleep, so unnatural, why does the people in movies do that, it will just destroy the skin. Wierd.


Tonight i hade the scariest dream ever ! 
I dreamt that i was chased by a woman with a shotgun, she was haunting me down and finally she found me at a airport (that looked very much like Calgary airport), and she just went crazy with her shotgun shooting everybody around her in front of my eyes. And she kept yelling that it was all my fault, that this wouldn't have happened if... (and i can't remember why it was my fault). And somehow i managed to take the shotgun away from her, and with the two bullets that was left i shot her in her back.

And it all ended with me walking away from the dead psycho woman crying and was placed on a plane back to Sweden.



And today my pain is worse than yesterday, it sucks. Because i felt great yesterday no problem moving my arm at all, but today...aaaah fuck it. I'm mad/sad/worried/annoyed and tired of not knowing whats wrong.
Morphine pills are great thou.






God morgon, jag är inte direkt så vacker som törnrosa eller filmstjärnor i filmer är när dom vaknar. Perfekta utseenden perfekt allt. Har någon någonsin fundeat på hur dålig andedräkt dom måste ha, som vem som helst har på morgonen. Näpp inte i filmer. 

Inatt hade jag en sån hemsk mardröm ! Drömmde att jag blev jagad av en kvinna på flygplats som liknade Calgarys flygplats, hon sprang efter mig och sedan sprang hon om mig och sköt alla människor runt om kring med ett hagelgevär, det låg blod och döda kroppar överallt ! Och sedan skrek hon att allt var mitt fel, att hon inte hade behövt göra detta om jag inte (och sen minns jag inte vad det var). Hur som helt så stannade hon och bara stod helt plötsigt, så jag tog geväret från henne och med de två sista kulorna i hagelgeväret sköt jag henne i ryggen.

Sen gick jag därifrån gråtandes och blev placerad på ett plan hem till Sverigen. Konstig dröm.


Idag har jag lite mer ont än igår, det känns jobbigt, jag börjar bli sur på detta nu. Och det som gör mig argast är att jag kan inte göra ett skit åt saken, jag är helt utelämnad till någon annan kraft. Ida kan inte reparera detta.










Goodmoring world, what a beautiful day to stay inside and hate everybody that can go and ski or work or party or whatfuckingever, when i have to stay inside. Anybody that feel like can come visit me, cuz i'm booored being indoors all the time :)










Hahahahahaha LOL, jag döööör !!!





Cuteness overload ! 









Peace out peepz


Morphine and ambulance

Kategori: Allmänt



Yep, that's what my day have been like. Lots and lots of morphine and 6 h in the ER. 
I'm witing this in english so that anyone that feel like can read it.

(I'm actually planning to start write my blog in only english, that will be a very good practise for me,haha. and btw feel free to correct all my spelling and writing mistakes.)

Anyways, today at work my ribs started hurting really bad. The pain just popped up and i couldn't control it at all, so i just broke down i tears because of the pain. Such strong pain that i thought i was gonna pass out... Marion helped me down to dispatch and i got some oxygene to calm down and get my breathing back to normal - didn't really work. It hurted too much.
So they called the ambulance and got me down to the ER where i immediatley got morphine and some other stuff that would prevent the nausea i got from the pain. And something else aswell, but i have no idea what that was.

They did x-rays on my whole chest and my ribs, but didn't found anything, and they took bloodsamples and run so many tests for everything, but nothing seems to be wrong. And that worries me.

Finally they said that they THINK i have a inflamed muscle around my lung. But they were not sure.


Today has - by far, been the worst day ever! I've never felt physical pain like this.


And now i'm home and are supposed to rest and take morphine 3 times a day every 4 th hour...oh well.

After rain comes sunshine right?







Äh skriver lite på svenska också, det kommer bli samma text i stort sett dock :P

Idag på jobbet så var det som vanligt, hade lite ont i revebnet men inget överdrivet. Helt plötsligt small det bara till och jag fick så jäävla ont ! Började gråta helt heldlöst och fick gå till sjukstugan där jag fick syrgas och dom gav mig två alternativ, antingen skjussar dom ner mit till sjukhuset, eller så kommer en ambulans, dom rekomenderade ambulans. Så det fick bli det, i ambulansen fick jag också syrgas, eftersom jag hyperventilerade genom smärtan. Kom fram till Akuten och fick direkt morfin och något som skulle hindra mig från att spy av morfinet, och det som skulle hindra illampende var det värsta jag varit med om !

Det gjorde så ont och stack som nålar i armen, trodde att vener och artärer skulle explodera av smärtan. usch.
Hur som helst, efter 2 timmar fick jag röntga bröstet för att se om det var brutet - det var det inte. Sen tog som blodprov - det var inget fel på dom heller.

Efter ytterligare två doser morfin så fick jag gå hem med diagnosen : vi vet inte. Känns sådär.
Tror dom tror att det är inflammerad muskel. men som sagt, dom visste inte helt.

Fick ett gäng morfintabletter som jag ska ta 3 om dagen var 4e timme. Kommer ligga totaldäckad i soffan ett tag nu, men det som oroar mig är att det  blev värre så fort och att dom inte vet vad det är för fel. Hade gärna haft ett brutet revben för då hade jag varit lugnare. Men nu är jag mest deppig för att jag inte vet vad felet är.







29/01/12 - First time in my life that i have to go to the hospital, and that happens i Canada of all places. Gah.

Första gången jag faktiskt är på sjukhus på riktigt, det kunde inte hänt en gång i Sverige innan i alla fall så jag hade lite aning om vad som väntade. Men nej.




Just chillaxin @ elk valley hospital - super high on morphine. eheh




Hahah ever more morphine straight in to my veins.





Världens bästa
Malin Wengle var med mig på sjukhuset hela tiden och bästa Sofia åkte ända från stanford för att hämta oss. 

Best friend ever Malin Wengle were with me at the hospital all day and worlds best Sofia went allt the way from stanford just to pick us up. 








Peace out peepz



.

Kategori: Allmänt



Idag tänker jag inte blogga speciellt mycket, mest för att jag inte har lust att dela med mig av mig själv idag. 

Kanske skriver något ikväll.























Tror inte någon kommer lyssna på alla, men se i alla fall till att lyssna på första låten, sjukt bra :)




nu ska jag dra och fixa födelsedagsfest-planer, hihi epic 22-årsdag !
Oh FUCK, fick precis åldersnoja, 22... vad fan hände, var ju 18 igår ?!?!





Peace out peepz

Aaaah fast jaaa

Kategori: Allmänt





Ah fast ni har ju redan hört detta, och har ni inte det så förtjänar ni en smäll på käften. Förlåt, jag menar har ni inte det så ska ni lyssna nu ! För det är är det bästa som kommer produceras detta årtionde, dvs det bästa som kommer produceras på 10-talet. Och snälla, tänk då på att det har bara börjat, och om jag kan säga att detta är det bästa redan nu, oh wow.



NUFF SAID.




I'm going to bed, over and out.









(har återpiercat min läpp, och skaffat en smiley
(som inte syns atm för att den håller på att läka, men den finns)






Peace out lovers

Aussie Day !

Kategori: Allmänt



Japp, hela förmiddagen har jag varit lite deppig om jag ska vara ärlig, deppig för att sjukdommarna och åkommorna bara hopar sig över mig och för att jag aldrig får ta mig ut i backen och prova skidorna. Men efter regn kommer solsken och i eftermiddag bjöd humöret upp till dans i solen.

Ikväll är det Australia day och som jag sa tidigare är det feeeest ! Jag tror ikväll kommer bli awesome, alla jag känner ska ut och aah jag vet inte, känner mig bara så glad trots att jag har fått olycka på olycka.



Nu ska jag fixa till mig och sen middag på Curry bowl eftersom gabbi åker hem imorgon, sen fest i guess. 




Precis som jag gissade för ca 4 timmar sen så blir det feeeeeeezt ! (ja jag är under alkoholpåverkan)
för det är ju Australia Day - NUFF SAID 














Peace out lovers

Det bästa i livet

Kategori: Allmänt



Är också det svåraste i livet, kärlek, pengar, resor, barn & djur (ja barn och djur går under samma kategori).
Hur man än gör med det bästa i livet kommer det alltid fövandlas till det svåraste, det är oundvikligt.

Pengar: Man kommer alltid avundas den med mer pengar och människor med mindre pengar än dig kommer alltid avundas dig. Det är så, alla vill ha mer pengar än vad de vill erkänna att de vill ha. 

Resor: Hur underbart är det inte att resa, en det går hand i hand med pengar och antingen kommer man vara luspank innan man kommit iväg på resan eller så kommer man vara luspank när man kommer hem. Men egentligen vad gör det? Man har fått ett minne för livet - oftast.

Barn & Djur: Att uppfostra en unge är som att uppfostra en hundvalp, tills man kommer till det stadiet där man ska lära dom prata. Där slutar hundvalpen att likna ungen. Men sen kommer likheterna tillbaka, i ungefär 14-15 års åldern då hunden kanske går bort och även går ungen bort. Ungen blir tonåring och "vuxen".

Jag vet inte varför jag kom att tänka på detta, eller jo det vet jag nog egentligen, och det är ju bara mina personliga tankar och teorier.

Mitt svåraste just nu är två saker som jag älskar, jag slits verkligen mellan dessa och vet inte alls vad jag ska göra, det är så svårt att mitt hjärta blöder.

Stanna i Kanada över sommaren eller jobba på Grönan i sommar. GAAAH !


Jag ÄLSKAR Grönan och jag ÄLSKAR Kanada och jag vill verkligen uppleva allt som detta land har att erbjuda, men jag vill också hem till mitt andra hem Gröna Lund, kanske kan förhandla mig till bara en liten snabb jobb-visit på grönan och sen tillbaka till det jobb som jag hoppas på att få (Hästskötare på en westerngård).


Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort.
Kan jag få det bästa av två världar om jag kämpar riktigt hårt
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort...
Kan jag få det bästa av två världar om jag kämpar riktigt hårt ?








Nu till lite bilder som är helt tillägnade Elina, och förlåt för att jag är så seg med att fota coola grejer åt dig. Ska bli bättre !



Hahahaha ! Årets hittils bästa skylt !




Var i cranbrook och hittade sjuka skidor (?), har aldrig sett något liknande i hela mitt liv !




Tanken var väl god...men känns lite desperat att kasta in vitaminer och järn i oboy-pulvret...eller är det bara jag? 



Jag saknar alla hemma 






Peace out peepz

eeh

Kategori: Allmänt



Jag har smärta, misstänker att smärtan har gjort att jag sovit dåligt eller drömt konstigt. För har drömt så himla skumma saker inatt ! Saker som är verkliga, men som omöjligt kan ha hänt. Vaknade klockan sju och var säker på att väckarklockan ringde, men det gjorde den inte. Och det var inte heller telefonen som ringde, var så säker på att den låtit att jag var tvungen att kolla samtalslistorna.
Och drömde också att beppo höll i min mobil och pratade i den medans väckarklockan ringde, sen gav han den till mig och jag ba : tack så jättemycket ! EH ?

Konstiga drömmar.


Ska rusa till 7-11 nu för att åka till Cranbrook, stokead. Nu får se allt när jag kommer hem.



http://open.spotify.com/track/01QLHKTM642evmldSobVQw

skador och sånt

Kategori: Allmänt



Ja inte nog med att jag har varit så sjuk så sjuk (var hos doktorn idag o fick astmamedicin, penicilin och nån grej att rensa bihålorna med) jag har antagligen knäckt ett revben också.
Eller knäckt var väl att ta i, men en liten spricka kan man nog säga att det är. Det gör så fruktansvärt ont, så ont att varje andetag känns, varje rörelse smärtar och hostan här som att bli slagen med järnrör. Inget kul, fick en remiss från vårdcentralen till sjukhuset idag. Ska dit och göra röntgen. Imorgon ska jag försöka få en tid. Men ska även till Cranbrook och fixa lite.

Men jaa, revbenet - tar väl en vecka eller två att läka. Har jag hört, sen får man se vad doktorn säger .



Nu ska jag göra något annat.





Peace out peepz

Skidor

Kategori: Allmänt



Åh idag var jag och hämtade mina skidor och pjäxor :) Så glad !












Totalt : 358 dollar. Tycker jag är heeelt okej. 












Tyckte väderdelen företjänade en egen sektion. 



Nu ska jag göra något annat.




Förresten kan ni ju kolla denna bloggen: http://powderpounders.blogspot.com/



Peace out peepz

Fernie live n direct

Kategori: Allmänt



Bor i en puderhåla som snöat igen totalt. Inte för att jag klagar, läs det med lycka och humor: Det är totalt omöjligt att ta sig härifrån, då alla vägar till fernie är avstända...Varför? Jo för att nu ligger snö-dumpet på 80 cm, personligen har jag problem att komma fram på vissa ställen, då snön räcker mig till knäna. Har svårt att se skillnad på bilar och snöhögar. Det kan vara en bil - kan också vara en snöhög, eller varför inte ett par soptunnor...ingen vet.
Plogbilarna har också svårt att se, då två av dem har dragit i diket, och med två bilar kort så antar jag att det inte blir lättare att ploga ikapp med snön. 

Senaste gången detta hände mig var jag runt 5 år och i Idre med familjen, för ungefär samma känsla som en 5 åring får av att stå i 30 cm snö för jag nu av att stå i 60 cm snö - eller mer. Om ni fattar tanken där. 


Idag köpte jag skidor, glad ! GLADGLADGLADGLAAAD
Blev ett par fina Rossignol skidor. Men just nu är dom på service så får hämta dom imorgon bitti :) Och efter det, ja då finns det bara en sak...





Malin & snö - nuff said




Istappar, tänk då gärna på att byggnaden är en sporthall. Gannnska stora istappar om man frågar mig.


Sen lyckades jag också hitta en hel del andra kul grejer som inte bestod av stelnade vattenpartiklar :)



Titta vad jag hittade på Salvation Army här i stan. Fun !



Biblar är gratis på frälsningsarmén, så om jag blir uttråkad så kan jag alltid skaffa en bibel eller två. Kanske ska börja samla på biblar i tid och otid. Åh fråga mig inte varför, det känndes bara så himla rätt att säga : samla på biblar i tid och otid. HAHAHAHAHAHAHAHA



Hemma hos våra svenska vänner i Ridgemont har många av de vardagliga grejerna fått post-it lappar med svenskalektioner på.



Japp !




Stor pommes till vänster vs mellan pommes till höger, kan inte minnas att skillnaden i sverige är sådär brutal?

Får tillägga att i mellanpommesen trycker dom ner så mycket pommes dom bara kan ! Verkligen, så innehållsmässigt är mellanpommesen som en stor och en stor som en jumbo-dumbo baouta pommes.


Nu ska jag fräscha till mig och dra till Northern med fina people för att äta. 10 dollar för öl och burgare, heeelt ok.





Peace out peepz

43 cm snö

Kategori: Allmänt



Sååå nice ! 43 cm snö, äntligen har snön hittat hem till Fernie ! Nu ska jag och Malin gå och hälsa på Gabbi som har slitit korsbandet, på vägen dit ska jag kolla på ett  par nya skidor - har sagt att jag ska göra det varje dag den senaste veckan. Eheh. Men nu blir det äntligen av ! SÅ GLAD SÅ TAGGAD SÅ LYCKLIG !

Imorgon bär det förhoppningsvis av till Cranbrook med Natta, Mich och Måns :D Taggad.


Jag ska nu fota en himla massa och sen ska ni (Elina främst) få se på bilder !

Hittade igår på Extrafoods rump-våtservetter för hundar och katter, som synd var hade mobilen dött. Så kunde inte fota det, men nästa gång. Någon som har en åsikt kring rump-våtservetter för djur? Personligen känner jag att konsument-samhället håller på att spåra ur lite. Men mer om det sen. 





Peace out peepz




Powwowowowow !

Kategori: Allmänt



Jo men visst är det så, det dumpar/kräksnöar/Pukar eller helt enkelt bara snöar här. Och det är inte lite, det är ett par hundra centimeter, eller nåja i alla fall 20 :) Och more to come. Faktum är att det ska snöa hela veckan. Lycka!
Jag som trodde jag skulle få ledigt två dagar visade sig vara ledig 3 dagar. 3 dagar ledigt = 3 dagars åkning!

Fick en lätt chock när jag loggade in på bloggen idag, 14 nya kommentarer...Woha? Det var jag inte beredd på, jag brukar ju toppa 2 kommentarer från mamma som mest. Undrar vart jag syntes för att så många skulle hitta mig :) Spännande !

Jag tror jag hör malin utanför dörren nu så ska springa med henne till närmaste skidaffär nu (eh, finns typ 7 stycken inom 500 meters avstånd) och titta och förhoppningsvis köpa ett par med.

Har två löften att infria nu också,

ett: ta bilder på konstiga amerikanska matvaror och liknande på begäran av Elina.
två: fota allmänt mycket mer på begäran av mig själv.


Har dessutom fått beröm på jobbet, har lyckats klara mitt nyårslöfte rdan: att kunna ropa ut alla orders till gästerna på engelska utan att vilja dö. (jobbar på café och måste ropa ut vad för mat som är klar stup i kvarten, tycker det är jobbigt. Men nu går det som en dans !)




Berget, om man tittar nog (inte så noga iofs) så ser man att det är 5 olika "skålar" längst upp vid varje topp.
Har funderat ett tag på hur det skapades, lärde mig en gång på en stadsvandring i fyran att hål, eller skålar i berg bildats av att inlandsisen legat och skavt sten och grus mot bergen när den rörde på sig. 

Hmm, kan det vara så kanske. Oj vad jag inte visste att den informationen jag insöp vid 11 års ålder skulle kunna föra mig till sådana här slutsatser 11 år senare...i Kanada !




Peace out peepz !

gnällspik !

Kategori: Allmänt



Absolut och javisst ! Jag är en gnällspik och allmänt tjurig idag, orkar inte vara sjuk och orkar framförallt inte hostan ! Men tänker på stackas Gabbi som har fått ett fuckat knä och troligen inte kommaer åka mer i år (om jag fattat rätt),  så i jämförelse med det är jag en tönt som tjurar över lite snor, det kommer ju gå över liksom. Men jag kan inte hjälpa det just nu, och tänker gå till bargain shop, köpa något onyttigt och gott och glo på True Blood resten av kvällen.

Om någon har någon huskur mot torrhosta - LANGA ! För det gör ont ska ni veta.

Saknar hemifrån, (dvs sånt som man brukar kunna ha hemma när man är sjuk):

Lösgodis i allmänhet
Marabou mjölkchoklad
Fresh Island Dipmix



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14209235.ab

"det skulle sända dåliga signaler till de unga amerikaner som vill anamma den amerikanska traditionen med mustach"

Hahaha tyckte det var galet kul !

vänner

Kategori: Allmänt

Många av mina vänner har, precis som jag, gett sig iväg till länder runt om i världen i jakt på äventyr eller bara ett annat liv.

Här är 3 av dom och deras bloggar, och vad dom har för sig:

myviennalife.blogg.se - Elinas liv i Wien, lätt värt att läsa !

lisaholmblad.blogg.se - Lisa som drog till Australien och som verkar ha det hur gött som helst där.

resdagboken.se/m/MaximilianH - Maxi drog också till Australien, och som jag fattar det så backpackar han just nu runt längs kusten. 


Jag siter i soffan, kollar på ett program om ubåtar och har allmänt tråkigt, det gör ont i mina lungor och i bröstet och inatt så trodde jag att min sista stund var kommen. Faan, jag som skulle köpa skidor och åka så mycket dessa 4 dagar när jag var ledig, blev inget med det. En ynklig liten dag fick jag. KUL.

Hoppas att jag är ledig två dagar nästa vecka, mer vill jag nog inte vara ledig. Jag menar, jag vill ju ha pengar också, jag behöver pengar. 




Peace out peepz


Deprimerande

Kategori: Allmänt



Ja fruktansvärt deprimerande att vara sjuk var och varannan månad. Nu är jag där igen, det är inte kul. Hostar så jag dör och gör slut på 15 miljoner toapapppersrullar om dagen. Inatt var hostan så brutal att jag trodde jag skulle dö, så gick och la mig på soffan. Eller ja, satte mig, för det blir enklare att andas om man sitter upp eller har huvudet lite högt liksom.  Har sovit lite och inte hostat alls sen jag satte mig på soffan, så det var skönt.


Idag får jag dock stanna inne också, roa mig med tv eller film eller nått.

Eller typ: 














HAHAHAHAHAHA älskart !




Peace out peepz

True story

Kategori: Allmänt










Vegetarianism

Kategori: Allmänt


Ja nu har jag gått och blivit sjuk igen, underbart. Jag vet exakt vad det beror på, jag gick hem med ett par converse när det töade ute och mina fossingar blev helt genomblöta, får skylla mig själv helt enkelt.


För att återgå till rubriken, jag har funderat fram och tillbaka på detta. Och kanske kommit fram till att jag nog just nu gillar vegetarisk mat mer än vad jag gillar kött. 

Mina tankar beror inte bara på smaken, utan på orättvisan. Eller snarare den dåliga behandligen av djur. Känner mig lite lätt äcklad av metoderna som slaktindustrin använder, och att jag sen ska äta det. Nja, inte just nu. Och att kunna äta KRAV, rättvisemärkt och allt vad det nu heter är inte det lättaste här i Kanada. Måste ta reda på mer om de där märkena här i nordamerika tror jag.


Så har långsamt den senaste månaden kanske, börjat äta mer veg, och igår köpte jag amazing spenat-köttbullar. Oh vad gott, spenat är så fruktansvärt underskattat. Mer spenat åt folket ! Ska nog ta mig till mataffären och köpa spenat och göra spenatstuvning med potatis, olala.




Mamma: Ett recept på spenatstuvning tack.


Ja nää idag är halva gänget i USA och shoppar, väntar med spänning på en rescension av stället så jag kan ta mig dit också. Det ska tydligen vara barnsligt billigt att shoppa i Usa just nu. Woopwoop, jag behöver kläder.


Som pricken över i har jag tandvärk, min sista visdomstand håller på att komma upp så det gör lite ont i högra hörnet i munnen, aj.




De tre vännerna och Ida

Jag som skulle kollat på nya skidor idag, åååh :( hoppas på imorgon, ska dra med mig Ulrika som smakråd tror jag, fast det vet hon inte än. fnizz.




Peace out peepz, vi hörs när snoret lättat från hjärnan och jag kan tänka igen.



och så var det dethär med att åka

Kategori: Allmänt



Klart jag tog mig upp till backen klockan 9 imorse, på med bootsen och hämta snowboarden, men när jag i första åket ramlade och slog i samma arm som sist så att hela saken domnade bort fick jag nog. Jag vill åka överallt och överallt. Inte känna mig bunden, så gick helt enkelt och hyrde ett par skidor, och sen har jag åkt fram till nu.

SÅ LYCKLIG !


Nu är det bara det att jag tänker ju inte hyra skidor hela tiden, så nu ska jag gå och kolla på skidor och kanske till och med köpa ett par idag. Annars blir det imorgon.


Nu skypear jag med pappsen och han har fått hem massa papper från det att jag var på sjukhuset, och papprena säger att jag inte behöver betala ett shit för besöket, dvs försäkringen payar 545 dollar. WOOHO.


Äh, nu ska jag dra och möta upp Michelle, som för övrigt är galet bra på bräda. Bruden har bara åkt kanske 5 gånger, jisses säger jag bara. Guldstjärna.




Michelle !













så som musiken går, så skulle jag vilja beskriva min dag. Chillad med hur härliga toppar som helst.



Peace out peepz



LEDIG I 4 DAGAR - POW

Kategori: Allmänt

Japp, jag är ledig i hela 4 dagar, fan vad jag behöver det. Som grädden på moset, så pudrar himlen ut vackra flingor av snö. Och som Jessica sa, om än något brutalare dock, så har himlen fått vinterkräksjukan ! Gillart !


Har varit galet trött senaste tiden, kombon: Mycket jobb, dålig kost, lite vitaminer och mineraler och mycket fest går inte jättebra ihop. Har brist på både det ena och det andra, så som b12, järn och cvitamin. Säkert ett par mineraler också. Och snart kalcium också,  för mjölk är förjävla dyrt - och har alltid varit om man är laktosis.


Men känner mig redan piggare efter 2 dagar på vitaminkur. Firar det med öl. Eller nej, firar det med att ramla runt i puder med Michelle imorgon istället !


Skulle egentligen åka till Cranbrook imorgon för att smycka ut mitt ansikte med diverse metall, men det får vänta, dels för att jag inte tänker åka dit själv och dels för att jag ska åka imorgon.






En smiley och och en tungpiercin skulle jag ha imorgon om allt gått enligt planerna, men det gör det inte och jag tror jag ska vänta med tungan lite, men smileyn vill jag verkligen ha. Oh well, another day.


juste...det SNÖAR äntligen nu !






På riktigt också och inte bara i datorn, ville bara illustrera liksom.





Peace out peepz






Historien om Nyårsafton 2011-2012

Kategori: Allmänt



Ja det är väl på tiden att jag berättar lite om den kanske sjukaste festen jag någonsin varit på, ni som var med de gånger Kim Krog hade fest på Stora Eke vet att det var rätt så spårat...Ta det gånger tio.

En såndär typisk fest som man ser i alla filmer från USA, ni vet de där röda muggarna som alla dricker ur och hur folk verkligen bara spårar. Kanske låter lite fel, men det skulle ju vara kul att uppleva !
Och exakt allt och lite till hände på nyårsafton. American Pie goes real life !

Det här huset är så stort att man kan gå vilse i det, i det som antagligen är ett vardagsrum i vanliga fall är ett dansgolv med en DJ i ena hörnet, och utanför är det en stor eld ! (Hur ofta i sverige ?!)

Egentligen var det som vilken fest som helst, och på tolvslaget skjuter några raketer från taket. Jag saknade raketer dock, det var inte så många som hemma. Inte ens nära.

Men det var nog efter det som det mesta spårade, hahah ! Så sick, kommer in i köket, där håller tre killar på att hälla sirap och grädde på varandra. Say what ?! Sjukt kul att se hah, såg en av de killarna lite senare sen, han var nog ganska olycklig för han såg rätt ledsen ut, kanske inte var så smart att hälla sirap över hela sig...

Lite senare var det någon som fick för sig att det var en bra idé att lägga soffan på elden, och gjorde det även. Det blev väldigt bra fjutt på den elden efter det.

Kom hem halv fyra efter en promenad på ca 30 min hem, helt okej. vaknade 3 timmar senare för att gå till jobbet, och mådde som en prinsessa hela dagen, inte en gnutta bakfull. Härliga liv! Vet inte vad som händ har inte blivit bakis speciellt mycket en enda gång sen jag kom till kanada. Kanada-öl kanske är magisk, vem vet.

Totalt tror jag det var runt 120 (kan lika bra varit 200 har ingen aning) pers där på nyårsafton, det var spårat, kul, kallt, awesome, konstigt, förvirrande, fantastiskt men mest helt jävla-as-sjukt-roligt.
Jag har tyvärr inte en enda bild från denna fest, mest för att jag inte ville riskera att tappa kameran på en sån fest. Men jaja, om jag säger american pie, Kim Krog-fester och spårat så fattar ni.






Nu ska jag borsta tänderna och äta frukost. Båda sakerna behövs. haha !







Hockeymatch och trötthet

Kategori: Allmänt



Jaa nää jag blir nog aldrig någon såndär storbloggare som Kissie eller Kenza, eller varför inte Blondinbella. Jag är för lat för att orka uppdatera varje dag. Mitt liv är dessutom rätt händelselöst just nu, jobbar sönder och sover. det är allt.

Ikväll är det hockey: Sverige - Ryssland , exciitiing!







Fick ett fränt örhänge av en kille på krogen häromdagen. Kapaaaoow

we couldn't change our destination...

Kategori: Allmänt





Gott nytt år

Happy New year

osv osv ....


Nu ska jag och Erik till Anneke för lite förfest innan den superdupermegabadassasstora festen ute i nånstans. Kommer bli fett. Jag kommer inte orka fota, ni får skapa mind pctures med min historia istället.


Vi ses och hörs när 2011 har blivit 2012.


Puss hej pch peace out peepz