idaekenberg

Till den som är intresserad av ointressanta saker.

Att handla i Fernie

Kategori: Allmänt

Nu ska det bloggas, oj vad det ska bloggas och oj vad jag ska lägga upp bilder.

Vi har idag spenderat tid på att gå till mataffärer och systembolaget, samt blivit bjudna på middag hos random dam i mataffären.
Vi gick först till en mataffär jag tyvärr inte minns namnet på för att inhandla simkort och kanadensiska telefonnummer, det gick sådär. När vi skulle registrera oss så tog det typ 30 min eller mer per person att göra det, och när vi trodde vi hade gjort det, så visade det sig att vi inte hade det. (Nu sitter vi i vardagsrummet och försöker fixa det via internet istället)

Sen valde vi att istället gå till mataffären overweight, det var kul och vi handlade mat för 244 dollar. Utanför affären kommer en dam fram och frågar oss om vi är från Sydamerika (?). Nää från Sverige svarar vi och hon blir jätteförvånad eller glad kanske. Intresserad är nog mera rätt ord. Det slutar med att vi står och pratar med henne ett tag och blir bjudna på middag hem till henne, om vi fattade rätt så är hennes man kock och var ledig imorgon. Hon sa också att hon åt mediciner och hon verkade lite allmänt virrig så vi får se, men vi ska mejla henne imorgon. Kan bli kul och intressant.

Nu sitter vi hemma som sagt, ska snart laga familjemiddag och sen blir det nog lite öl på den lokale puben :)
Tror också att det spökar här för lysen tänds lite som dom vill och i mitt rum så fladdrade persiennerna imorse, akn ju varit vinden, men fönstret var inte öppet. Jaja, kommer med mer spökinfo om det skulle vara så ^^


Nu till det roligaste, alla bilderna, glömde tyvärr min kamera hemma så det fick bli mobilen. Lite halvkass kvalité, men tror ni kan leva med det.



Vanlig paprika (gul) VS genmodifierad gigant (grön)



Potatis VS genmoifierad gul lök 


Lösgodis i Kanada, dock kostar det olika beroende på vad för godis man väljer
Så man får ta olika påsar till alla olika sorter man vill ha.


Troligtvis en vanlig läskburk VS vanlig redbull burk


Vanligt flingpaket VS GIGANTISKT cornflakespaket (det går att ställa 4 vanliga flingpaket på bredden brevid det stora)


Liten pepsi VS big DrPepper


Ett smörpaket...


Fina korridorer och så i mataffärerna :)


Köpte havregryn till hela kollektivet, så nu ska vi äta gröt varje dag. (Den som vill skicka lingonsylt till våran gröt får gärna göra det)


Tror att detta är popcorn med polkagrissmak


Nu orkar jag inte mer, är trött och ska dricka lite vin. Sen ska vi ner till stan och möta upp några vänner :)


Peace out peepz

Kommentarer


Kommentera inlägget här: